Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Cristiano Ronaldo tog selfie med planstormare.

Här tar storstjärnan selfie – med planstormare

Direkt efter slutsignalen i mållösa matchen mellan Portugal och Österrike stormades planen av en supporter – som hann enda fram till Cristiano Ronaldo. Superstjärnan reagerade dock lugnt – och ställde till och med upp på en selfie.

Cristiano Ronaldo blev historisk som Portugals meste landslagsspelare i sin 128:e A-landskamp. Han passerade legendaren Luis Figo – som dessutom var på plats på Parc des Princes i Paris och fick se sitt landslag spela 0-0 mot Österrike.

Direkt efter slutsignal stormades planen av en supporter – som inte kunde stoppas förrän han hunnit hela vägen fram till Ronaldo. Storstjärnan, som missade en straff i den 79:e minuten, agerade dock lugnt. Han ställde till och med upp på en selfie med planstormaren – och väntade tålmodigt då supportern fick tekniska problem med sin mobiltelefon.

Efter att bilden tagits leddes planstormaren ut från planen av flera vakter.

Det oavgjorda resultatet innebär att Portugal står på två poäng efter lika många spelade EM-matcher. Man är nu mer eller mindre piskade att vinna sista gruppspelsomången då man ställs mot Ungern.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.