Här poserar Zlatan Ibrahimovic med Silvio Berlusconi

Zlatan Ibrahimovic har lagt upp en bild där han syns med Silvio Berlusconi, som är aktuell då han bildat partiet Forza Italia som kommer vara en del av högerkoalitionen som ska styra Italien.
”Historien kan inte raderas … och framtiden är inte skriven”, skriver Ibrahimovic på Instagram.

ANNONS
|

Silvio Berlusconi har ett gediget förflutet av skandaler, bland annat har han åkt fast i muthärvor – men också dömts till fängelse för att ha köpt sex av en minderårig.

Berlusconi är nu dessutom aktuell som grundare för det högerkonservativa partiet Forza Italia. Ett parti som i dagarna blev en del av den högerkoalition som ska styra Italien framöver.

Hans parti väntas styra landet tillsammans med det högernationalistiska partiet Italiens bröder, vilket leds av den kontroversielle Giorgia Meloni som bland annat varit kritisk till både abort och HBTQ-rörelsen.

Hon är även mot invandring och har som tonåring hyllat den tidigare fascistledaren Benito Mussolini.

ANNONS

Zlatan poserade med Silvio Berlusconi

Under tisdagsnatten lade Zlatan Ibrahimovic upp en bild där han sitter i en stol, med just Silvio Berlusconi ståendes bakom sig.

Till bilden har han skrivit texten ”Historien kan inte raderas … och framtiden är inte skriven”.

Exakt vad Zlatan menar med bilden förtäljer inte historien, någon närmare förklaring har inte getts. Inte mer än att han även lagt upp en story på Instagram där det står ”fortsättning följer”.

Det är inte första gången som Zlatan och Berlusconi syns tillsammans.

Berlusconi var ägare av AC Milan mellan 1986 och 2017 och under tiden som Zlatan Ibrahimovic spelade där syntes de titt som tätt tillsammans.

LÄS MER:Svajig inledning för Berlusconis satsning på Monza i Serie A

LÄS MER:Ytterhögern mot egen majoritet i Italien

LÄS MER:Vem är Meloni – Italiens nästa premiärminister?

LÄS MER:Aborträtt i farozonen med Meloni vid makten?

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS