Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Här gör Lawson sitt första allsvenska mål

Lawson Sabah fick chansen från start i Blåvitts sista allsvenska match för säsongen. Det chansen tog han vara på genom att göra sitt första allsvenska mål efter en hörna.

IFK Göteborg har inte briljerat på fasta situationer i årets allsvenska. Men mot Norrköping i årets sista match fick Lawson Sabah till sitt första allsvenska mål.

Unga Sabah fick chansen i ett skadedrabbat IFK Göteborg som mönstrade en annorlunda startelva med storstjärnorna Thomas Rogne, Sören Rieks och Mads Albaek på skadelistan.

I den tionde minuten fick Blåvitt en hörna som Billy Nordström slog i bortre delen av straffområdet. Mattias Bjärsmyr vann sin duell i luftrummet och nickade ner till en omarkerad Sabah som kunde sätta sitt premiärmål i säsongens sista match som också gav Blåvitt ledningen i matchen.

- Vi har inte gjort många mål på hörnor, men det gjorde vi bra. Men de har alldeles för mycket boll, vi måste rätta till det annars kommer det smälla till i andra halvlek, säger Tobias Hysén till Cmore i paus då ställningen var 1-1. Det efter att Sebastian Andersson kvitterat för Norrköping efter dryga tjugo minuter spelade av matchen.