Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Bild: Bildbyrån/Sofie Granqvists Instagram

Här får "Granen" träffa nyfödda dottern

Svenska VM-festen slutade med en tung förlust i kvartsfinalen. Nu har Andreas Granqvist fått plåster på såret - nu har han fått träffa sin nyfödda dotter.

Dagen innan VM-kvartsfinalen mot England kom ett glädjande besked från väst. Svenske lagkaptenen Andreas Granqvist hade blivit pappa för andra gången.

Samtidigt som han varit en del av den blågula succén i Ryssland har hans fru Sofie Granqvist varit höggravid och till slut kom tillökningen. Det blev en tjej som ska heta Mika.

"Där låg han, på ett hotell i Ryssland & fick inte vara med om detta. Där låg han & ville ta sin dotters hand och pussa mig i pannan som sist. Där låg han & där låg jag. Hundratals mil ifrån varann men med vår dotter på bröstet, utan någon energi kvar & med en otrolig längtan efter min man. Det var tufft men jag gissar att det var mest tufft för honom", skrev Sofie Granqvist på sin blogg.

För Andreas Granqvist innebar det en speciell uppladdning inför mötet med England.

– Det var inte så mycket sömn i natt men jag är otroligt glad och stolt. Min fru är otroligt stark och allt har gått bra. Dottern är frisk, min fru är frisk och allt känns jättebra, säger han.

Fick träffa dottern

Det svenska VM-äventyret tog dock slut mot England, vilket innebar att "Granen" skulle få träffa sin nyfödda dotter.

Något som Sofie Granqvist förevigade på sin Instagram, av bilden att döma var det två slagna hjältar som möttes.

Livet 2.0 #babymika #villagranqvist

Ett inlägg delat av Sofie Granqvist (@sofiegranqvist)

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.