Här dyker Bajen-stjärnan upp – i Blåvitt-tröja

Många av guldkandidaterna hoppades på en blåvit seger mot Djurgården. En som tog det ett steg längre var Hammarbys Vladimir Rodić som dök upp på en sportbar – i en Blåvitt-tröja. "Man kan ju se det från den humoristiska sidan", skriver Hammabys sportchef, Jesper Jansson, i ett SMS till GP.
– Behöver jag ens förklara det här?, säger Rodic till Sportbladet.

ANNONS
|

IFK Göteborg har sedan länge varit ute ur guldstriden, iallafall som kandidat.

Under måndagen spelade nämligen Poya Asbaghis mannar en stor roll i utgången av jakten på Lennart Johanssons pokal. En seger mot Djurgården skulle nämligen innebära att att samtliga guldaspiranter landade på samma poäng (59) med två matcher kvar att spela.

Därmed var det nog många i AIK, Malmö och Hammarby som följde mötet på Gamla Ullevi extra noga.

Vissa tog det dock ett steg längre.

Under måndagskvällen florerade nämligen bilder på sociala medier där man ser Hammarbys yttermittfältare Vladimir Rodić i en bar där matchen mellan Blåvitt och Djurgården, med stor sannolikhet, visades.

ANNONS

Dök upp – i Blåvitt-tröja

Det var dock en liten detalj som stack ut – Bajen-stjärnan hade nämligen tagit på sig en IFK Göteborg-tröja dagen till ära.

– Behöver jag ens förklara det här? Jag är bra kompis med Tobias Sana i Göteborg, jag fick tröjan av honom och det är väl ingen hemlighet att vi hejade på IFK Göteborg i den här matchen? Sen om ni journalister vill blåsa upp det till en grej … varsågod, säger Rodic till Sportbladet.

Hammarbys sportchef Jesper Jansson kommenterar det hela:

"Jag har egentligen inga kommentarer, men man kan ju se det från den humoristiska sidan också eller hur?", skriver han i ett SMS till GP.

Har ni pratat med honom om det?

"Vladi har kontaktat mig ja."

Hur nöjd han var under kvällen förtäljer inte historien, men Djurgården gick segrande ur matchen och har därmed drömläge till att säkra guldet.

GP söker Vladimir Rodic för kommentar.

ANNONS