Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/25

Här är Premier League-historiens tråkigaste lag

Tomas Brolins fiende nummer ett i den engelska fotbollen, George Graham, gjorde sig inte känd för att bjuda publiken på offensiv fotbollsunderhållning. Tvärtom. Och det kommer inte som någon stor överraskning att det är just han som tränade Premier League-historiens tråkigaste lag.

Graham skördade stora framgångar som manager för Arsenal åren 1986-1995. Under skottens hårda ledning vann Londonlaget ligan två gånger och flera cuptitlar. 

Gunners vann Ligacupen två gånger, FA-cupen vid ett tillfälle och lyckades även ta en Europeisk titel – Cupvinnarcupen 1994.

Framgångarna var inte frukten av effektiv och sevärd offensiv fotboll, i stället handlade det om strikt disciplin och en ramstark defensiv.

Läs också: Världens 10 dummaste fotbollsspelare

The Telegraph har sammanställt och listat de målsnålaste lagen i Premier Leagues historia. Graham återkommer flera gånger på listan och innehar förstaplatsen, men det är inte med Arsenal.

I bildspelet högst upp i artikeln finns Premier League-historiens tråkigaste lag. Kolla om du har haft oturen att hålla på något av dem? 

Läs också: Historiens 16 märkligaste fotbollsövergångar