Tobias Sana iklädd IFK Göteborgs nya matchtröja.
Tobias Sana iklädd IFK Göteborgs nya matchtröja. Bild: IFK Göteborg

Här är IFK Göteborgs nya matchtröja

Tillsammans med Craft har IFK Göteborg nu tagit fram hemmatröjan för 2020. Den presenterades under torsdagen.

ANNONS
|

Till 2020 bytte IFK Göteborg leverantör av match-, tränings- och merchandisekläder. Kappa blev Craft.

Det nya samarbetet har nu gett en ny hemmatröja. Den presenterades under ett evenemang i Blåvittshopen under torsdagskvällen.

– Vi har jobbat länge med tröjan och att den äntligen släpps känns såklart fantastiskt. Vi vet att den är efterlängtad av våra supportrar och det ska bli spännande att se alla reaktioner. Vi är själva väldigt stolta över den, säger, säger Gustaf Rönneklev, marknads- och merchandiseansvarig hos IFK Göteborg.

Den nya matchtröjan är, föga förvånade, blå, vit – och randig.

Under presentationen bars den bland annat av IFK-legendaren Bertil ”Bebben” Johansson.

ANNONS

– När vi har arbetat med nya matchtröjan har vi lagt lika mycket vikt vid att få fram den där exakta IFK-blå och den perfekta linjebredden, som vid valen av material och passform. Resultatet är en tekniskt avancerad tröja – redo att ta sig an framtiden – med en design som förhoppningsvis går hem i alla blåvita hjärtan, säger Christoffer Rehn, Product Manager på Craft.

Bertil ”Bebben” Johansson.
Bertil ”Bebben” Johansson. Bild: IFK Göteborg
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS