Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Gothia cup närmar sig sitt avgörande. Bild: NICKLAS ELMRIN
Gothia cup närmar sig sitt avgörande. Bild: NICKLAS ELMRIN

Här är fredagens höjdpunkter i Gothia cup

Gothia-slutspelet fortsätter och det börjar dra ihop sig. Här är några höjdpunkter som bjuds på under fredagen. Bland annat ska Lerums G16 fortsätta sin jakt på revansch efter fjolårets finalförlust.

9.10:

Överåsvallen, AC Bourfa–Tyresö FF Gul, 1/8 final, B16

Varken AC Bourfa eller Tyresö har på sina fem spelade matcher släppt in något mål. Algerierna har imponerat med sitt taktiska och disciplinerade spel. Tyresö var målglada i gruppspelet men kommer behöva jobba hårt för att luckra upp Bourfas starka defensiv.

11.20:

Gamlestadsvallen 1, Västerås BK30–Lerums IS, 1/4 final, G16

Lerum är här för att försöka ta revansch för förra årets finalförlust som kom efter straffar. Laget innehåller inte mindre än fyra flicklandslagsspelare och spelet på vägen fram till kvartsfinalen har sett övertygande ut. Håll särskilt utkik efter Alice Söndergaard som öst in mål hittills.

16.40:

SKF Arena, TikiTaka Academy–Trelleborgs FF, semifinal Puma Trophy B17

Trelleborg har en tuff uppgift framför sig i den första semifinalen i pojkarnas Puma Trophy. Nigerianska TikiTaka har varit precis så bra som alla förväntat sig och får hållas som favoriter här. Men Trelleborg slog ut ett starkt Örebro i kvarten och lär ge afrikanerna en rejäl match.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.