Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Här är de bästa svenskarna i nya Fifaspelet

Snart skickas tv-spelet Fifa 22 ut till butikerna. Redan nu har vissa spelares betyg på spelet avslöjats. Bästa svensk? Caroline Seger.

Detta bör givetvis tas lite med en nypa salt. Men betygen på tv-spelet Fifa kan ändå ge lite av en fingervisning för hur världen ser på Sveriges och Allsvenskans spelare.

Och faktum är att både IFK Göteborg och BK Häcken har spelare som utmärker sig, bland de bästa spelarna i Fifa 22, som släpps i höst.

BK Häckens stjärnanfallare Stina Blackstenius är fjärde bästa svensk i spelet, med ett betyg på 84 poäng. För att jämföra är nederländskan Vivianne Miedema bäst på damsidan, med 92 i betyg. Bäst av de svenska damerna är Caroline Seger och Nilla Fischer.

På herrsidan är det alltjämt Zlatan Ibrahimovic som värderas högt av tv-spelet. Han har 84 i betyg. Bäst av alla på herrsidan är Lionel Messi (93).

I Allsvenskan sticker IFK Göteborgs anfallare Marcus Berg ut, med ett betyg på 75. Det gör att han är bäst i Allsvenskan tillsammans med AIK-målvakten Kristoffer Nordfeldt och Malmö FF:s Anders Christiansen.

Topp 5 svenska damer:

 1. Caroline Seger (86)
 2. Nilla Fischer (86)
 3. Magdalena Eriksson (85)
 4. Stina Blackstenius (84)
 5. Kosovare Asllani (84)

Topp 5 svenska herrar:

 1. Zlatan Ibrahimovic (84)
 2. Alexander Isak (82)
 3. Dejan Kulusevski (81)
 4. Emil Forsberg (81)
 5. Victor Nilsson Lindelöf (80)

Topp 5 i Allsvenskan

 1. Kristoffer Nordfeldt (75)
 2. Marcus Berg (75)
 3. Anders Christiansen (75)
 4. Anel Ahmedhodzic (73)
 5. Ola Toivonen (73)

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.