Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/31

Här är allsvenskans 30 bästa nyförvärv 2017

Den allsvenska premiären närmar sig med stormsteg – om bara några veckor är det dags. Många lag har varvat bra och flera välkända profiler är tillbaka. Båda Göteborgslagen har flera spännande nytillskott som platsar på GP-sportens lista över de 30 bästa värvningarna.

BK Häcken och IFK Göteborg väntas utmana i toppen – båda lagen har fått in flera högintressanta spelare i sina lagbyggen. Lyckas Mikael Stahre göra Chisom Egbucheulam till allsvensk skyttekung 2017? Kan meriterade amerikanen Mikkel Diskerud lyfta Blåvitts mittfältsspel?

AIK har fått hem Henok Goitom och förstärkt med två spännande mittfältare – U21-landslagskaptenen Kristoffer Olsson och trefaldige SM-vinnaren Simon Thern. Malmö FF har värvat danske försvarsklippan Lasse Nielsen. Och en viss Kim Källström har skrivit på för Djurgården.

IFK Norrköping, som överraskande vann guld 2015, har värvat några spelare som kan bli stora utropstecken. Succén är inte given för nytillskotten i Peking, men tränaren Jens Gustafsson tror mycket på en isländsk landslagsman.

Det allsvenska övergångsfönstret är öppet till och med den 31 mars. Så än finns det tid för sportcheferna att spetsa till trupperna inför säsongen.

I bildspelet högst upp i artikeln har GP-sporten rankat de 30 bästa nyförvärven i allsvenskan 2017.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.