Häckens stjärna måste opereras

Paulinhos skadeproblem fortsätter. I dag kom beskedet att anfallsstjärnan måste opereras igen, det skriver BK Häcken på sin hemsida.

ANNONS
|

Brassen Paulinhos 2016 har varit och upp ned. Åtta allsvenska mål och flera imponerande insatser har varvats med flera tunga skadeavbrott. Ytteranfallaren har, på grund av smärtor i knäet, missat Häckens två senaste allsvenska matcher och på lördagen bekräftade tränare Peter Gerhardsson att han inte finns med i denmatchtruppsom möter Elfsborg i Borås i morgon.

- Nej, han är borta. Mer exakta besked om hans skada kommer på hemsidan senare i dag, sa han till GP.

Och strax efter lunch kom nyheten att målsprutan missar mer än bara matchen mot Elfsborg.I våras opererade Paulinho sitt ena knä och det är sviterna efter den operationen som har hållit honom borta de senaste matcherna. Vid en magnetröntgen konstaterades det att det är brosk i knäet som har orsakat smärtorna. Därför kommer stjärnan nu få genomgå ytterligare en operation, som genomförs på onsdag.

ANNONS

– Hans rehab har gått bra och smärtorna samt svullnaden har gått ner, men vi väljer att göra det här ingreppet nu för att säkerställa hans hälsa långsiktigt, säger Patrik Ghazarian, Häckens fysioterapeut, till klubbens hemsida.

Paulinho väntas vara tillbaka i matchspel om cirka fyra veckor.

ANNONS