Leo Bengtsson.
Leo Bengtsson. Bild: ANDREAS L ERIKSSON

Häcken uppges värva från Hammarby

Det har tidigare ryktats om BK Häckens intresse för Hammarbys 21-årige mittfältare Leo Bengtsson. Nu skriver GT att övergången ska vara klar. Bengtsson ska ha skrivit kontrakt med Häcken över de tre kommande säsongerna.

ANNONS
|

Dagen innan julafton kom uppgifterna om att Leo Bengtsson var på väg bort från Hammarby och att det var BK Häcken som var ett av alternativen att bli 21-åringens nästa klubbadress.

Bengtsson har fått sparsamt med speltid under den gångna säsongen där Hammarby var med i SM-guldstriden in i den sista omgången och har även berättat om sin besvikelse över det uteblivna förtroendet.

– Jag är jättebesviken över speltiden här. Jag har fått fyra eller fem inhopp och jag behöver speltid. Det är klart att om det finns en lösning på det så tackar jag inte nej till det, sa Bengtsson till SportExpressen angående sin situation då.

ANNONS

Nu kommer GT med uppgifterna om att en övergång från Hammarby till BK Häcken ska vara i land. Enligt tidningen ska Bengtsson ha skrivit på ett treårskontrakt med klubben och Hammarby ska få drygt en miljon kronor för övergången.

GT skriver också att Bengtsson förväntas vara på plats med Häcken när laget drar i gång träningarna igen den 7 januari.

ANNONS