Häcken i sorg – Emre Patat har dött i cancer

BK Häcken har sorg. Detta efter att tidigare talangen, Emre Patat, som var en del av det P19-lag som vann SM-guld 2014 har dött i cancer.

ANNONS
|

Under måndagen gick BK Häcken ut med en sorgsen nyhet. Detta när klubben meddelade att den tidigare målvakten och talangen, Emre Patat, dött i cancer. Patat var en del av det P19-lag som vann SM-guld under 2014.

Han gjorde även ett par träningar med klubbens A-lag under 2015 innan han lämnade klubben.

"Det är med stor sorg BK Häcken nåtts av beskedet att Emre Patat, målvakt och uppskattad lagkamrat i det P19-lag som vann ett historiskt SM-guld för Bollklubben 2014, gått bort i cancer. Våra tankar går till Emres familj och vänner", skriver Häcken på Twitter.

LÄS MER:Har lämnat allt – för att jaga drömmen 600 mil hemifrån

I en intervju med GP från december 2019 berättade Emre Patat om sin kärlek till fotbollen.

ANNONS

– Jag är en sportkille. Och det jag saknar mest är lagkänslan. Det vill man inte vara borta från när man älskar det så mycket. Jag vill återvända till fotbollen. Det är därför jag kämpar för det här, sa han då och fortsatte:

LÄS MER:Cancersjuke Emre lyfts av stödet från lokalfotbollen

– Alla ser mig som en kämpe. Jag känner att jag måste hålla ut. Alla meddelanden har fått mig att komma ihåg vem jag har varit hela vägen. Jag har så oerhört mycket kärlek till fotbollen eftersom fotbollen ger så oerhört mycket kärlek.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS