Alexander Jeremejeff.
Alexander Jeremejeff. Bild: MAXIM THORÉ

Häcken har nobbat bud på Jeremejeff

Alexander Jeremejeff, 25, fortsätter att omgärdas av flyttrykten. Enligt uppgifter till GP har Häcken nobbat bud på anfallaren.

ANNONS
|

I början av juli kunde GP berätta att flera europeiska klubbar hade visat intresse för Alexander Jeremejeff.

Intresset kom främst från klubbar i Ryssland, England (Championship), Tyskland (2. Bundesliga) och Polen. Även nederländska klubbar ska ha varit och tittat på Jeremejeff under våren.

LÄS MER:Kan lämna Häcken – jagas av flera klubbar

Än är dock anfallaren kvar i Häcken.

Under onsdagen intervjuades sportchef Sonny Karlsson på klubbens egen Instagram-sida. På frågan om de kommer sälja Jeremejeff blev svaret:

– Det är faktiskt omöjligt att svara på. Det låg i hans ambition när han gick tillbaka till oss att han skulle använda oss som en planka ut i Europa. Så, det är omöjligt att svara på just nu.

ANNONS

Bud på för låg nivå

En stund senare kom frågan om bud på anfallaren. Sonny Karlsson svarade då:

– Vi har givetvis bud på Jeremejeff längs vägen.

Enligt vad GP erfar har de inkomna buden dock varit på en för låg nivå och därför nobbats.

LÄS MER:"Jag ser det absolut inte som ett misslyckande"

När GP når Sonny Karlsson vill han inte utveckla det svar han gav i Häckens Instagram-intervju. Han vill inte heller kommentera GP:s uppgifter.

– Jag har ingen lust att gå in på det, säger han.

GP har tidigare rapporterat att Jeremejeff har en form av utköpsklausul i sitt avtal som gör det möjligt för honom att lämna klubben för en fast summa.

– Sådana kontraktsdetaljer är mellan mig och klubben, men jag vet att det finns en fördelaktig redogörelse, sa Jeremejeff i början av juli.

Häcken-avtalet sträcker sig till och med säsongen 2021.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS