Häcken bekräftar – Yasin helt klar

Häcken bekräftade under måndagen att kontraktet med Ahmed Yasin är helt klart och han återvänder därmed till klubben han gjorde succé i säsongen 2017.
– Jag är såklart glad över att vara här, jag har bara fina minnen från min tid i BK Häcken och jag hade en bra tid här senast, som jag hoppas kunna upprepa, säger Yasin till Häckens hemsida.

ANNONS
|

Yasin stod för sju mål på 14 matcher för Häcken under säsongen 2017 och nu står det alltså klart att Hisingsklubben får in en tung offensiv pjäs till denna säsong.

LÄS MER:"En given succé – om han så bara snuddar vid siffrorna från 2017"

Yasin har skrivit på för tre år med Häcken och kommer att följa med på klubbens träningsläger i Sydafrika.

– Jag är såklart glad över att vara här, jag har bara fina minnen från min tid i BK Häcken och jag hade en bra tid här senast, som jag hoppas kunna upprepa. Vi har ett bra lag och vi kan slåss där uppe, det är där vi ska vara. Vi ska sikta uppåt och det kommer bli bra, säger han till klubbens hemsida.

ANNONS

Sportchef Sonny Karlsson:

– Vi är självklart glada över att ha Yasin tillbaka hos oss. Han visade senast han var här att han är en riktigt bra fotbollsspelare, som man dessutom kan använda på flera offensiva positioner.

Ahmed Yasin har senast varit klubblös sedan han brutit kontraktet med Al-Khor SC i Qatar.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS