Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Guidettis känslosamma hälsning efter avskeden

Sverige är utslaget ur EM. Och flera rutinerade spelare, däribland Zlatan Ibrahimovic, har valt att avsluta landslagskarriären. Nu skickar John Guidetti en känslosam hälsning till trotjänarna. "Det har varit ett nöje att se och spela med er i den blå gula tröjan, tack för allt ni gjort för svensk fotboll!, skriver anfallaren på sin instagram.

Den svenska drömmen om ett slutspelsavancemang gick i kras efter att Sverige förlorade den avslutande gruppspelsmatchen mot Belgien med 0-1. För U21-hjälten John Guidetti var EM i Frankrike det första mästerskapet med A-landslaget. För Andreas Isaksson, Kim Källström och Zlatan Ibrahimovic var det sista gången de spelade i den blågula landslagsdressen. Efter turneringen väljer nu en av den nya generationens svenska landslagsspelare att skicka en hyllning till profilerna som lämnar. Dessutom passar anfallaren på att tacka alla de svenska fans som åkte ned till Frankrike och stöttade Sverige på plats. 

"Mitt första EM.. Magisk upplevelse men den slutade inte som jag hade tänkt mig. Ni förtjänade så mycket mer! Jag vill tacka alla svenska fans, ni var bäst i turneringen! Vill också passa på att tacka: Kim, Andreas och Zlatan, det har varit ett nöje att se och spela med er i den blå gula tröjan, tack för allt ni gjort för svensk fotboll! #hejasverige", skriver John Guidetti på sin instagram.