Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Guidetti om hatet mot dottern: "Fega människor"

John Guidettis Celta Vigo föll mot Ajax i Europa League. Efter matchen drabbades svenskens flickvän Sanna Dahlström, och parets två månader gamla dotter, av hat på sociala medier. – Gå inte på min tjej och definitivt inte min dotter, då tar man det för långt, säger Guidetti.

Guidetti hoppade in och gjorde mål när Celta föll med 2-3 borta mot Ajax. Svenskens målgest, tre fingrar om syftade på när han sänkte Ajax med tre mål under tiden i Feyenoord, uppskattades inte av de holländska fansen.

Guidetti fick ta emot en hel del ramsor och glåpord under matchen.
– De sjöng och skrek i 70 minuter men jag provocerade kanske lite också men tycker bara det är kul. Det var inget sådär, säger han till Fotbollskanalen.

Det som hände efter matchen har han betydligt svårare att acceptera. Såväl Guidettis flickvän Sanna Dahlström som parets gemensamma dotter utsattes för en hel del hat på sociala medier.
– Gå på mig, säg vad ni vill om mig, jag har inga problem med det. Det har jag fått höra hela livet från alla olika människor. Alla får tycka vad de vill om mig, det bryr jag mig inte om. Men gå inte på min tjej och definitivt inte min dotter, då tar man det för långt, säger John Guidetti.

Fotbollskanalen: Blir du rädd?
- Nej, det är många fega människor som pratar fram för datorn. Det är så det ofta är, det är sorgligt att de håller på.

John Guidetti ser i nuläget ut att bilda svenskt anfallspar ihop med Ola Toivonen i VM-kvalet mot Frankrike på fredag.