Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Guidetti hyllar Lagerbäck: "Han är king!"

Lasse Lagerbäck är tillbaka i det svenska landslaget. Något som John Guidetti jublar över. – Han är king, säger han till Expressen.

Janne Andersson valde något överraskande att ta in Lasse Lagerbäck i ledarstaben kring det svenska landslaget. Lagerbäck har fått något av en rådgivande roll till Andersson.
– I samtal med många, bland annat Lasse, så kom vi fram till att vi har liknande syn på mycket. När jag fick möjlighet att ta in honom i staben som rådgivare så tyckte jag att det var jättebra för att ge mig den kompetensen. En man med Lasses erfarenhet känns jättebra att ha med, sa Andersson om beslutet.

Draget att plocka in Lasse Lagerbäck har fått John Guidetti att jubla. Den 24-årige anfallaren har länge drömt om att spela för Lagerbäck.
– Han är king! Jag kommer i håg att jag sa, när jag var kanske elva, att jag skulle spela för hans landslag en dag, säger Guidetti till Expressen.

Anfallaren verkar stortrivas i Janne Anderssons nya landslag. Där stämningen känns mer öppen.
– Jag tycker att det är härligt. Jag njuter av den. Många oroar sig, men jag tycker att vi har väldigt många duktiga spelare. Det ska bli fett kul. Holland hade också en nystart. De gick till semifinal i VM och sen satsade de ungt.

Att Zlatan Ibrahimovic i landslaget har slutat anser Guidetti inte är något positivt. Men 24-åringen vill sluta prata om Zlatan.
– Det finns aldrig något positivt med att ta bort en så pass duktig fotbollsspelare. Men det kommer att komma en dag då vi måste sluta prata om Zlatan. Det är som det är. Antingen kan man lägga sig ner och dö, eller så kan man göra något bra av det man har.