Guardiola om Messi: "Han kanske vill byta klubb"

Inför mötet med sitt gamla Barcelona passar Pep Guardiola på att ryta till mot ryktena om att han ska värva spelare från Barcelona. – Jag har inte ringt någon, säger han enligt ESPN.

ANNONS
|

Det blir ett rejält tungviktsmöte i Champions League under onsdagskvällen. Manchester City ställs mot Barcelona och Pep Guardiola ställs mot laget där han vunnit allt som går att vinna. Ända sedan han tog över Manchester City har ryktena gått varma om att han ska värva flera spelare från Barcelona. Något som Pep Guardiola nu verkar ha tröttnat på.

– Jag har inte ringt Messi, Neymar, Busquets, Suarez eller någon annan. Om jag någonsin ringer upp en Barcelona-spelare så är det för att han inte får speltid. Och om jag ringde upp någon så har jag all rätt, för Barcelona ringer upp City-spelare, säger Guardiola enligt ESPN.

ANNONS

Mest rykten har det varit kring den argentinske stjärnan Lionel Messi och Manchester City. En spelare som kanske vill flytta – enligt Guardiola.

– Jag vill att Messi stannar i Barcelona karriären ut. Men han kanske vill byta klubb, han kanske vill att hans barn ska lära sig prata engelska. Om han vill det så kommer det att finnas sex, sju, åtta klubbar som vill ha honom och det blir upp till Messi att bestämma, säger Guardiola enligt ESPN.

ANNONS