Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/3

Gren: "Blåvitt ska slåss om förstaplatsen inom tre år"

IFK Göteborgs sportchef Mats Gren intervjuades i Cmore under halvtidsvilan i matchen mellan IFK Göteborg och Halmstad. Där pratade han om klubbens framtidsvisioner och när de ska vara med och slåss i toppen igen. – Om tre år ska vi vara med och slåss rejält om förstaplatsen igen, säger Mats Gren i Cmores sänding.

Blåvitts sportchef Mats Gren pratade om klubben framtidsvisioner i halvtidspausen mellan IFK Göteborg och Halmstads BK. 

– Vi sitter och gör ett ganska större arbete internt angående hur de kommande åren ska se ut. Vi jobbar framåt och kommer att ha en målsättning, nu ska jag inte sticka ut näsan men kanske om tre år ska vi vara med och slåss rejält om förstaplatsen igen. Vi är väl inte riktigt där just nu och vi tampas lite fortfarande med budget och ekonomi. Men vi är på rätt väg, säger Gren i Cmores sändning.

Gren fick också frågan angående hur framtiden ser ut för tränaren Jörgen Lennartsson, vars kontrakt går ut efter säsongen.

– Som jag sagt förut så pratar vi och för en dialog med Jörgen. Vi får se lite hur allt ser ut men vi står helt bakom Jörgen och det är möjligt att Jörgen också nästa säsong är vår tränare.