Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Gren öppnar för att sälja Blåvitt-profilen

Med John Alvbåge på väg tillbaka står Blåvitt snart med tre kontrakterade målvakter i truppen. Men sportchef Mats Gren öppnar för att det snart kan ändras. – Skulle John komma hem och inte få spela, så är det inget som är jätteintressant för någon., säger han.

Häromdagen stod det klart att John Alvbåge inte stannar kvar i MLS och Minnesota. Efter några veckors semester återvänder burväktaren i stället till IFK Göteborg och Kamratgården. 

Det gör att Blåvitt snart kommer att ha tre a-lagsmålvakter på plats i truppen. Utöver Alvbåge finns också givna förstemålvakten Pontus Dahlberg och reservkeepern Erik Dahlin. En inte helt lyckad situation, menar sportchef Mats Gren. 

– I längden är det självklart en för mycket, säger han. 

Och som det ser ut nu är det inte osannolikt att Alvbåge, som innan äventyret till USA, får stå åt sidan i den tuffa konkurrensen. Talangen Pontus Dahlberg har imponerat stort under årets allsvenska säsong. 

– Jag ska inte gå något i förväg, det är inte jag som tar ut laget, det är Jörgen. Men skulle John komma hem och inte få spela, så är det inget som är jätteintressant för någon. 

Gren fortsätter: 

– Då vill han säkert komma ut igen och då är vi ju självklart också öppna för det.