Ett 50-tal glada deltagare var med på GP-sportens läsarresa i Liverpool.
Ett 50-tal glada deltagare var med på GP-sportens läsarresa i Liverpool. Bild: Mattias Balkander

GP-sporten på läsarresa i Liverpool

I helgen åkte ett 50-tal deltagare på GP-sportens läsarresa till Liverpool och såg där bland annat Premier League-fotboll på anrika Anfield.

ANNONS
|

Sedan 2016 har GP-sporten arrangerat läsarresor till världens stora idrottsstäder och sett NHL-ishockey i New York och Toronto, Bundesligafotboll i Dortmund och Premier League-fotboll i Manchester, London och Liverpool.

I helgen som gick såg ett 50-tal nöjda deltagare Liverpool besegra Southampton på ett knôkfullt Anfield med 4-0 och drygade därmed ut försprånget i toppen av Premier League till 22 poäng med 13 matcher kvar att spela. Dessutom arrangerades rundvandring på Anfield och en bussresa i Beatles fotspår.

Under våren kommer information om nästa säsongs läsarresor.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS