GP kommer att sända tre träningsmatcher från Göteborg FC:s försäsong.
GP kommer att sända tre träningsmatcher från Göteborg FC:s försäsong. Bild: MICHAEL ERICHSEN

GP sänder Göteborg FC:s träningsmatcher

Snart inleds matchspelet 2020 för Göteborg FC. GP kommer att direktsända tre av lagets matcher på försäsongen.
– Det är roligt att GP kan och vill, säger Göteborg FC:s medieansvarige, Tore Lund.

ANNONS

I fjol var det ett Göteborg FC under ledning av Marcus Lantz som slutade tvåa i allsvenskan. Med några månaders distans till serieslutet har Lantz lämnat och Mats Gren tagit över rodret tillsammans med Jörgen Ericson.

Detaljer ska slipas på. Ett grundspel ska sättas. Det är så det brukar vara under en försäsong. Och på gp.se kommer du kunna se hur spelet tar form – GP sänder nämligen tre av GFC:s träningsmatcher.

– Direktsända matcher blir en allt större del av vårt innehåll på GP, därför känns det både bra och självklart att sända GFC:s matcher när vi nu har fått chansen, säger fotbollsredaktör Fredrik Östberg.

ANNONS

Göteborg FC gör redan till helgen sina första matcher för året då Vålerengen och Lilleström väntar på fredag respektive söndag.

Därefter väntar, som det ser ut just nu, tre träningsmatcher på hemmaplan.

– Förutom sändningarna kommer vi självklart som vanligt fortsätta att leverera texter både inför och efter samtliga matcher, säger Fredrik Östberg.

Medieansvarig i GFC är Tore Lund. Han är glad att supportrarna får en möjlighet att följa lagets försäsong på ytterligare ett sätt.

– Det är roligt att GP kan och vill. Uppmärksamheten är viktig. Det är en viktig säsong som väntar med många spännande matcher i serien, cupen och Champions League. Då är det viktigt att vi börjar förbereda oss redan nu.

Så sänder GP GFC:s träningsmatcher

8 feb: Göteborg FC–Lidköping

15 feb: Göteborg FC–Hjörring

29 feb: Göteborg FC–Nordsjälland

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS