GP sänder alla Göteborg FC:s träningsmatcher

Göteborg FC har flera högklassiga träningsmatcher inför tävlingssäsongen. Och GP kommer sända alla.

ANNONS
|

Fjolåret blev en succé för Göteborg FC. Efter den sanslösa 7–0-krossen på bortaplan mot Linköping i november blev klubben äntligen svenska mästare för första gången. Glädjescenerna visste inga gränser när guldhjälmarna åkte på och det firades på vägen hem till Göteborg och vidare i natten.

– Den (resan) har varit helt magisk. Vi har njutit varenda minut och det är många som börjar bli hesa nu, sa Filippa Curmark när laget anlände till Valhalla.

LÄS MER:Här firar Göteborg FC historiska SM-guldet

Men nu är det dags att ladda om. Efter några svängiga veckor där det under stunder fanns ett frågetecken kring huruvida GFC skulle spela i allsvenskan eller inte står det nu klart att de ska göra det – kanske blir det i Häckens färger? Vem vet. Det hela avgörs på ett medlemsmöte den 27 januari.

ANNONS

Hur som haver så kommer det finnas ett damallsvenskt lag i Göteborg även 2021. Och detta lag kommer att förbereda sig med ett par riktigt härliga duster till träningsmatcher.

GP kommer sända alla.

– Det har varit en minst sagt händelserik tid kring Göteborg FC. Men faktum här och nu är att de är regerande svenska mästare. Efter att vi i fjol sände GFC i Champions League så känns det roligt att kunna ge våra läsare chansen att fortsätta följa laget under försäsongen, säger GP:s tillförordnade sportchef Fredrik Östberg.

Nedan finner ni schema för de inplanerade träningsmatcherna, som GP också sänder, där den första går av stapeln den 3 februari.

Göteborg FC:s träningsmatcher

3 februari, 18.30: Jitex Mölndal BK

6 februari, 16.00: Linköping FC

13 februari, 16.00: Kristianstad DFF

27 februari, 16.00: Eskilstuna United

6 mars, 16.00: Vittsjö GIK

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS