GP livesänder derbyt mellan Häcken och Blåvitt

Livesändningar av den lokala fotbollen har blivit succé. Här kommer en ny godbit: Derbyt mellan BK Häcken och IFK Göteborg i U21-serien.

ANNONS
|

GP-sporten har under året storsatsat på att livesända matcher från den lokala fotbollen på herr- och damsidan. När säsongen är slut kommer vi att ha visat inte mindre än cirka 50 matcher. På tisdag kryddar vi den ordinarie tablån med en riktigt godbit: BK Häcken mot IFK Göteborg i allsvenskan U21 södra.

– Det här ligger precis i GP-sportens linje med lokala satsningar och att visa det här spännande derbyt känns väldigt roligt, säger GP-sportens chef, Ulf Niklasson.

BK Häcken toppar U21-serien medan IFK Göteborg är på fjärde plats, fem poäng efter Häcken. Matchen sänds på tisdag klockan 17 och kommenteras av Andreas Lithander.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS