Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Glenn Strömberg akut sjuk mitt under CL-finalen

Mitt under Champions League-finalen tystnade expertkommentatorn Glenn Strömberg. Han hade blivit illamående, och leddes enligt Sportbladet ut av vårdpersonal.

Det var en kvart in i finalen på San Siro i Milano som Glenn Strömberg plötsligt försvann ur sändningen. Huvudkommentatorn Anders Bjuhr konstaterade att Strömberg inte mådde bra men förhoppningsvis kunde återkomma senare. Något som inte skett 20 minuter senare.

Sportbladet skriver att Glenn Strömberg letts ur ur kommentatorhytten av vårdpersonal.

– Jag såg reportern Frida Nordstrand hämta vårdpersonal, som var snabbt framme vid kommentatorernas plats. Det var lite otäckt, men efter en minut eller så kunde Glenn gå ut med dem. Han såg medtagen ut men behövde inte något stöd utan kunde gå ner för trapporna för egen maskin, säger reportern Simon Bank till sin tidning.

Han uppger att det är väldigt varmt och kvavt i Milano i kväll.

– Han har blivit illamående och vi får se om han kan återkomma längre fram i sändningen, sa Viasat Sports presschef Fredrik Johansson till Sportbladet.

En timme senare kom besked om att Strömberg var på väg tillbaka till hotellet.

– Det är för tidigt att säga, vad illamåendet kom ifrån. Det kom hastigt på, men han mår helt okej efter omständigheterna men han känner sig lite medtagen och behöver vila lite.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.