Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

"Gillar inte hur han behandlat honom"

Förra säsongen öste han in mål - den här säsongen har Marcus Rashford haft det betydligt tyngre. Nu får José Mourinho kritik. – Jag gillar inte hur Mourinho har behandlat honom, säger den tidigare Premier League-anfallaren Tony Cascarino, enligt Talksport.

I våras slog Marcus Rashford igenom med dunder och brak. Supertalangen imponerade spelmässigt i Manchester United, stod för flera viktiga mål och belönades med en plats i Roy Hodgsons engelska EM-trupp. Ett mästerskap där han dessutom fick en del speltid.

Men den här säsongen har tillvaron i den engelska storklubben varit mer kämpig för talangen, som bara lyckats pricka in ett mål på tio matcher. Inledningsvis fick Rashford stort förtroende av nya tränaren José Mourinho - men under den senare delen av hösten har 19-åringen allt oftare fått nöta bänk. Och det gillas inte av vissa. Den före detta Chelsea- och Aston Villa-anfallaren Tony Cascarino svingar nu mot Uniteds portugisiska tränare. 

– Jag gillar inte hur Mourinho har behandlat honom, säger Cascarino och fortsätter:

– Jag tycker bara till, det var början av säsongen och man tog in Zlatan, vad du än gör? Spela killen bredvid honom. Ge honom bara en chans att visa hur bra han är,

Och anfallaren, med 88 landskamper för Irland på meritlistan är bekymrad över Rashfords framtid. 

– Jag har sett Rashford försämras den här säsongen och det finns ingen annan förklaring. Han var sensationellt bra i slutet av förra säsongen, men nu ser jag en ung kille som har fått ett nytt kontrakt men ändå inte spelar särskilt mycket.