Giggs hyllar Zlatan efter succén: "Han räddade United"

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att göra succé för Manchester United. Nu hyllas han av klubbikonen Ryan Giggs. – Han räddade United, säger Giggs till Daily Mail.

ANNONS
|

Den nu 35-årige svensken har dock en bit kvar till Ryan Giggs. Den walesiske yttern gjorde 963 matcher för Manchester United och spelade ända fram till att han hade blivit 40 år gammal.

För Zlatan blev det en fin vecka med hattrick mot St-Etienne och sedan avgjorde han mot Blackburn i FA-cupen.

Efter de fyra målen hyllas han nu av Ryan Giggs.

Han är alltid i form och att med hans ålder spela central anfallare och producera så mycket mål är otroligt, säger Giggs enligt Daily Mail.

– Det är inte lätt att spela när du är kring 35-årsstrecket. Om du gör en dålig match säger alla: ”Han är för gammal” eller något sådant. Så du får kämpa emot det hela tiden.

ANNONS

Zlatan Ibrahimovic toppar skytteligan i Manchester United i överlägsen stil. Under säsongen har han gjort 24 mål på 36 matcher, även det mest i klubben i år. Något som vittnar över hur viktig svensken är för United och José Mourinho.

– Att dessutom vara anfallare och vara den spelare laget förlitar sig på ska göra målen innebär ytterligare press. Men Zlatan är inte en spelare som känner sig tyngd av det. Det ser man med hattricket i veckan och förstås i att han räddade United, säger Giggs.

ANNONS