Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Elin Landström lämnar GFC för Linköping. Bild: Bildbyrån.

GFC tappar till svenska mästaren

Elin Landström lämnar Göteborg FC för spel med nyblivna svenska mästaren Linköping. – Jag är såklart otroligt glad och stolt över att få tillhöra Sveriges bästa lag, säger hon i ett pressmeddelande.

Göteborgs FC har börjat arbetet med truppen inför nästa säsong. Nyckelspelare som Elin Rubensson och Pauline Hammarlund blir kvar i föreningen. Dessutom har landslagsspelaren Julia Roddar skrivit på från Kvarnsveden. 

LÄS OCKSÅ: Fyra spelare förlänger med GFC

En som däremot inte kommer synas på Valhalla fler gånger än en kommande säsong är ytterbacken Elin Landström. På fredagen blev hon klar för Linköping. 

– Jag är såklart otroligt glad och stolt över att få tillhöra Sveriges bästa lag, samtidigt ser jag framemot utmaningen att fortsätta utvecklas. Jag kommer göra mitt bästa för att utveckla mig själv, men även bidra med det jag kan till att laget och föreningen fortsätter ta steg framåt. Sen är det såklart extra inspirerande att vara en del av LFC med de stundande Champions League matcherna, säger Elin Landström i ett pressmeddelande. 

LÄS OCKSÅ: Landslagsspelaren Roddar till Göteborg