Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

GFC-talangen landslagsuttagen

Elin Rubensson och Julia Roddar togs nyligen ut i Peter Gerhardssons landslagstrupp. Nu får ytterligare en GFC-spelare chansen att spela landslagsfotboll. Annahita Zamanian, 19 har tagits ut i den franska U20-truppen. – Jag fick en chock, säger Zamanian om uttagningen.

Kopparbergs/Göteborg fortsätter att leverera spelare till landslagsfotbollen. Nyförvärvet Julia Roddar, som hämtades in från Kvarnsveden efter den allsvenska säsongens slut, blev tillsammans med Elin Rubensson nyligen uttagen i den svenska landslagstruppen som i januari ska spela en träningsmatch mot Sydafrika.

Nu kan klubben glädjas åt att ytterligare en spelare får chansen att spela landslagsfotboll. Annahita Zamanian är nämligen uttagen i det franska U20-landslaget som samlas 15-19 januari i Ploufragan.

"Fick en chock"

– Jag fick en chock. Jättekul! Det här gör mig ännu mer motiverad att träna hårt under vintern, säger Zamanian till GFC:s hemsida om uttagningen.

Det offensiva kvicksilvret har tidigare representerat Frankrike i de yngre landslagen, men nu var det ett tag sedan hon fick chansen.

LÄS MER: GFC:s nyförvärv uttagen i landslaget

Vad tänker du om landslagsspel i Frankrike?

– Jätteroligt, det är ju en dröm! Det här gör ju att vill satsa ännu hårdare, ta i ännu mer för att bli så bra som möjligt. Nu är det upp till mig själv att ta chansen när jag får en möjlighet att visa upp mig.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.