Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

GFC i tågkaos - nära missa matchen

I kväll möts Göteborg FC och Djurgårdens IF i en damallsvensk match på Stockholm Stadion. Men Göteborgarna fick det rejält stressigt på vägen upp. – Vi hade bokat mat på en Restaurang i Stockholm i god tid innan matchen men har istället valt att äta här på tåget för att komma så väl förberedda som möjligt, säger lagledaren Lasse Svensson.

Dagen före midsommarafton brukar innebära mycket trafik på vägarna och stora tågförseningar, och i år var inget undantag.

Under dagen har GP rapporterat om ett flertal olyckor på motorvägarna och att mängder av tåg mellan Göteborg och Stockholm har stått still.

LÄS OCKSÅ: Masskrock – långa köer på E 6

LÄS OCKSÅ: Stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm

Några som drabbades av tågkaoset var Göteborg FC, som möter Djurgårdens IF på bortaplan klockan 17:30. De blev fast i Hallsberg i omkring 45 minuter och därefter omdirigerade via Västerås. Men där tog det stopp igen.

LÄS OCKSÅ: Experten: Så undviker du olyckor i midsommartrafiken

– Vi hade bokat mat på en Restaurang i Stockholm i god tid innan matchen men har istället valt att äta här på tåget för att komma så väl förberedda som möjligt säger lagledaren Lasse Svensson och fortsätter:

– Vi brukar vara noggranna med maten men nu fick vi ta det som fanns.

Först vid 15:30-tiden – bara två timmar innan matchstart - ankom laget till slut till Stockholms centralstation för att därifrån ta sig vidare i taxi till arenan, och trots att bortalagets matchuppladdning stördes ordentligt väntas matchen starta 17:30 som planerat.