Gamla Ullevi slutsålt inför Sveriges VM-kval

Sverige mot Finland och VM-kval på Gamla Ullevi. Nu kommer beskedet att det blir lapp på luckan i den göteborgska nationalarenan – alla 14 500 biljetter är sålda.
– Det är helt magiskt, säger lagkapten Caroline Seger.

ANNONS
|

November, regn rusk och en stadigt sjunkande temperatur – perfekt fotbollsväder, visst?

Av allt att döma spelar det knappast någon roll när det vankas VM-kval på Gamla Ullevi. Än mindre när de svenska damerna ska ta emot grannlandet i öst, Finland.

Under onsdagen kom nämligen beskedet att matchen, som spelas på torsdag 18.30, kommer ha lapp på luckan. Samtliga 14 500 biljetter är slut.

– Publiken är vår allra viktigaste medspelare utanför planen så det är helt magiskt att matchen nu är utsåld, säger lagkapten Caroline Seger.

Historiskt besked: ”Riktigt roliga nyheter”

Beskedet är historiskt då det aldrig tidigare har sålts så många biljetter till en damlandskamp på Gamla Ullevi. Om man bortser från hemmamästerskapet 2013 – då man hade sittplatser på nedre delarna av kortsidorna.

ANNONS
Förbundskapten Peter Gerhardsson.
Förbundskapten Peter Gerhardsson. Bild: LUDVIG THUNMAN

Förbundskapten Peter Gerhardsson är, såklart, lyrisk över beskedet.

– Det är riktigt roliga nyheter så klart och vi ser verkligen fram emot att få spela inför alla fantastiska supportrar på Gamla Ullevi imorgon. Så nu vill jag bara skicka en stor uppmaning till alla som köpt biljetter: kom nu och heja på oss.

Han fortsätter:

– Och har du fått förhinder så se till att någon vän, kollega, syster eller morfar får biljetten så vi verkligen får till den där häftiga utsålda känslan på Gamla Ullevi, säger förbundskapten Peter Gerhardsson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS