Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Game of Thrones-stjärnans hyllning till talangen

Marcus Rashfords succé i Manchester United har gett eko i hela sportvärlden. Nu har det dessutom tagit sig till Game of Thrones när seriens stjärna John Bradley hyllar ynglingens framfart i United.

Marcus Rashfords 2016 har varit som skrivet av en manusförfattare. En kvart före avspark i Europa League-mötet mot Midtjylland fick han reda på att han skulle spela från start sedan Anthony Martial skadat sig under uppvärmningen.

Då slog Rashford till direkt och gjorde två mål. Något han följde upp med att göra ytterligare två mål i mötet mot Arsenal bara dagar senare.

Efter det har succén fortsatt för 18-åringen som bland annat hunnit avgöra derbyt mot City.

Marcus Rashfords framfart har gjort att röster höjts om att han borde få en plats i EM-truppen. Men det är inte bara på sportsidorna som det snackas om Rashford.

Hans insatser för United har väckt uppmärksamhet i Game of Thrones.

John Bradley, som spelare Samwell Tarly i serien och är stor United-supporter, berättar nu för Manchester Uniteds hemsida om hur imponerad han är av Marcus Rashford.

– Jag är väldigt imponerad av honom. Spelare har vissa saker som är instinktiva och man kan se att han har en otrolig näsa för mål, han vet var han ska vara och tajmingen i hans löpningar är medfödd, säger Bradley.

Skådespelare som är aktuell med den sjätte säsongen av Games of Thrones hyllar även beslutet att kasta in Rashford i hetluften direkt.

– Jag tror man får ut det bästa av spelare när man kastar in dem direkt. Uniteds sätt har alltid varit att fasa in spelare långsamt men med honom släppte vi i honom i den djupa änden direkt. Han hade pressen på sig men levererade, säger Bradley.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.