Galna Lionel Messi-hysterin i Argentina – långa vänteköer för en tatuering

Firandet efter Argentinas VM-seger verkar aldrig ta slut. Nu har tatuerare i huvudstaden Buenos Aires börjat arbeta övertid på grund av alla förfrågningar.

ANNONS
|

Efter att Argentinas herrlandslag i fotboll bärgade nationens tredje VM-titel genom tiderna har mycket av eftersnacket handlat om Lionel Messi.

Först diskuterades det om huruvida diskussionen kring vem som är världens bästa fotbollsspelare genom tiderna var över.

Sedan slog bollgeniet rekord med den mest gillade bilden någonsin på Instagram.

Och nu råder det hysteri i landet när argentinarna köar för att tatuera in honom på kroppen.

Efterfrågningarna har till och med blivit så många att flera tatuerare i huvudstaden Buenos Aires börjat arbeta övertid på grund av de långa vänteköerna, rapporterar nyhetsbyrån AFP.

– Jag visste att många personer ville ha tatueringar av Messi och laget eftersom de hade bokat tid hos mig före finalen, men jag trodde aldrig att det skulle bildas en kö utanför tatueringsstudion dagen efter finalen, säger tatueraren Sebastian Arguello Paz enligt Reuters.

ANNONS

Vidare berättar Arguello Paz att samtalen började hagla in via tatueringsstudions telefon efter finalen, och att majoriteten av kunderna ville tatuera in argentinska flaggor, Lionel Messi och VM-pokalen.

LÄS MER:Här hyllas VM-guldhjältarna i Argentina

LÄS MER:Lionel Messis VM-finalmål borde ha dömts bort

LÄS MER:Bästa finalen i VM-historien – Messi störst genom tiderna

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS