Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

1/3

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Gais värvar duo: "Väldigt intressant"

Bosko Orovic och Gais fortsätter att förstärka truppen. Nu är Simon Silverholt och August Wängberg klara för klubben. – Väldigt intressant, säger tränare Bosko Orovic till klubbens hemsida.

Efter att Bosko Orovic tagit över som tränare för Gais har klubben inte legat på latsidan. Anton Wede, Daniel Bennassar Nilsson, Mavroudis Bougaidis har alla värvats under sommaren.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Edin Hamidovic har även han skrivit på ett kontrakt med Gais men kommer först till nästa säsong.
Samtidigt har klubben tappat spelare som Steven Old och Malkolm Moenza.

Under måndagen blev även Simon Silverholt och August Wängberg klara för klubben. Silverholt kommer senast från Halmstad där han haft rejäla problem med skador.
– Det kan man ju se som en risk. Vi har ju försäkrat oss om att han är fullt tillbaka efter operationen, men det finns inga garantier för något här i livet och det är jag ju själv ett bra exempel på med foten i paket, säger Bosko Orovic till klubbens hemsida.

Förutom Silverholt är även August Wängberg klar för klubben. En spelare som Bosko Orovic känner väl sedan innan.
– Det här är en kompetent och tuff spelare som kan användas på flera positioner. Dessutom gillar jag August för att han är en sådan utpräglad vinnarskalle och det är också något som vi välkomnar till truppen, säger Orovic. 

Båda två är spelklara omgående och kan förstärka Gais under hösten.