Bosko Orovic.
Bosko Orovic. Bild: MATHIAS BERGELD

Gais planerar samarbete med serbisk klubb

Gais jagar inte bara spelare i Serbien – även ett samarbetsavtal med serbisk elitklubb är aktuellt. Klubbens sportchef och huvudtränare Bosko Orovic gör ett andra besök i landet.

ANNONS
|

GP har tidigare berättat att Bosko Orovic planerade en scoutingresa till Serbien. Huvudsyftet var att leta spelare.

– Det gav en del. Det finns många bra spelare där nere, även om det alltid är en omställning att flytta på spelare. Ekonomiskt är det mycket billigare än spelare i Sverige.

Resan syftade även till att knyta kontakter.

Nu kan GP berätta att planen är bredare än så.

– Vi ska försöka få till ett samarbete med några klubbar, säger han.

Klubb på elitnivå

Häromdagen åkte Gais sportchef och huvudtränare Bosko Orovic på en ny resa till Serbien.

– Den resan handlar om att hitta en klubb som är intresserad av att hitta ett samarbete mellan våra klubbar, samt att kolla på spelare, skriver Bosko Orovic i ett SMS till GP.

ANNONS

Det rör sig om klubbar på elitnivå, där Orovic vill vänta med att berätta exakt vilken eller vilka klubbar det handlar om.

LÄS MER:"De kommer aldrig få bort mig med mordhot och påtryckningar"

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS