Gais lånar ut Trajanovski

I april värvade Gais Filip Trajanovski från BK Häcken. Nu lånas han ut till IK Oddevold. — Lånet är under former som gör att vi snabbt kan ta tillbaka honom om vi skulle behöva, säger Bosko Orovic till klubbens hemsida.

ANNONS
|

Så sent som i april värvade Gais 19-årige Filip Trajanovski från BK Häcken. Sedan dess har han inte fått någon speltid i superettan. Nu lånas talangen ut till IK Oddevold. Enligt klubben togs Trajanovski in för att täcka upp på backsidan men när skadeläget nu ser bra ut har man kommit överens om att låna ut honom till division 1-klubben under hösten.

– När vi lånade ut Ajdin Zeljkovic till Ljungskile så var det uppenbart att hans formkurva steg brant när han fick spela regelbundet och ta stort ansvar i laget. Jag hoppas självklart att vi ska kunna se något liknande även för Filip. Det har funnits ett par alternativ avseende division 1-klubbar som varit intresserade, men både min och Filips känsla är att Oddevold var bästa alternativet, säger tränare Bosko Orovic till klubbens hemsida.

ANNONS

Han fortsätter:

– Lånet är under former som gör att vi snabbt kan ta tillbaka honom om vi skulle behöva och han blir då spelklar för GAIS igen per omgående.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS