Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bild: TOM BENJAMINSEN

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Gais jagar norsk försvarare

Gais är på försvarsjakt. En spelare som, enligt uppgifter till GP, finns på radarn är norske mittbacken Andreas Nordvik, 31.

Första nyförvärvet inför säsongen 2019 är på plats.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Under måndagen presenterade Gais Predrag Randelovic, senast i IFK Värnamo.

– Tränaren (Bosko Orovic) är viktig och hur han spelar. Vi pratade och jag tror att vi tänker på samma sätt. Det var lite problemet i Värnamo. Jag och tränaren tänkte inte på samma sätt. Jag tror att Bosko passar mig jättebra. Mycket passningar, mycket possession och mycket presspel. Jag har också kompisar i Gais som jag pratade med, de sa bara det bästa om klubben, sa nyförvärvet till GP.

LÄS MER: Gais värvar makedonsk landslagsman

Nu går arbetet med ytterligare nya spelare vidare.

En lagdel som Grönsvart, enligt uppgifter GP, vill förstärka är försvaret. Att få in en ny mittback är något som står högt upp på prioriteringslistan.

LÄS MER: "De kommer aldrig få bort mig med mordhot och påtryckningar"

Sedan tidigare har Daniel Janevski och Alexander Leksell, båda mittbackar, försvunnit från klubben och nu finns det hål att fylla.

En spelare som Gais har ögonen på är norske mittförsvararen Andreas Nordvik. 31-åringen sitter på ett utgående avtal med norska liganian Odd.

Utöver Odd har Nordvik också hunnit med spel i FC Fredericia, Viking Stavanger, Esbjerg, Sarpsborg, Ålesund, Vålerengen och Rosenborg.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.