Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Gais fortsätter förstärka: "En utsökt fotbollsspelare"

Gais fortsätter att förstärka – senaste nyförvärvet är Daniel Bennassar Nilsson från Ängelholm. – En utsökt fotbollsspelare, säger Bosko Orovic.

Gais nye tränare, Bosko Orovic, fortsätter att plocka in spelare till klubben. Senaste nyförvärvet är Daniel Bennassar Nilsson – en spelare han känner väl.
– Ja, jag hade honom när ja var tränare i Syrianska, säger Orovic.

Vad säger du om honom som spelare?
– Det är en utsökt fotbollsspelare. Han är skicklig och väl insatt i hur jag vill spela fotboll. Det är en central mittfältare som vill vara väldigt delaktig i speluppbyggandet. Han gillar att ha boll och det är sådana spelare jag vill ha – och gillar.

Bennassar Nilsson har skrivit på ett kontrakt med Gais på en och en halv säsong och är spelklar direkt. Samtidigt räknar Gais med att få tillbaka duon Dusan Djuric och Dardan Rexhepi.
– Jag hoppas att de ska kunna vara med i nästa match. De har kört för fullt på träning nu men jag vet inte. Jag hoppas, säger Orovic.

Enligt uppgifter till GP kommer Gais att presentera fler spelare inom kort. Den grekiske försvararen Mavroudis Bougaidis som provtränat med klubben och blivit ”borträknad” ska inom kort vara klar för klubben.
– Inga kommentarer, säger spelarens agent Arash Bayat.

Samtidigt som Bennassar Nilsson ansluter så lämnar Arvin Shojaee klubben.