Gais förlänger med tränaren

Gais arbetar vidare med att sätta organisationen inför 2019. Nu meddelar klubben att fystränaren Conor McDonagh har förlängt sitt kontrakt.

ANNONS
|

Det har talats mycket om nedskärningar i organisationen och en mindre spelartrupp i Gais 2019.

Men nu har en viktig pusselbit i teamet runt laget säkrats upp av klubben.

Fystränaren, Conor McDonagh, som satt på ett utgående avtal, har kommit överens med Gais om en förlängning av kontraktet med ett år.

– Jag trivs fantastiskt bra med Conor och är glad att han nu är klar för minst ett år till. Han har haft väldigt stor betydelse för truppens fysiska utveckling och förtjänar extra beröm för det han lyckades med under 2018. Vi har haft väldigt få belastningsskador och under hösten, när spelarna normalt sett är slitna och kylan kryper på, så klarade vi oss i princip helt utan överansträngningar, sträckningar eller strejkande baksidor, säger huvudtränare Bosko Orovic till Gais hemsida.

ANNONS

Han utvecklar:

– Vi kommer att fortsätta i samma spår under 2019 även om vi också har en del idéer hur vi kan finslipa ytterligare på hur vi tränar. Med den spelstil vi har så måste vi vara bättre tränade än många av våra motståndare och med tanke på att vi kommer att ha en mindre trupp är det extra viktigt att vi inte drar på oss onödiga skador.

McDonagh anslöt till Grönsvart för drygt tre år sedan. Nu blir det alltså ytterligare en säsong på Gaisgården.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS