Mervan Celik skriver på för Gais tillsammans med Jonas Östergaard från klubbens sportråd.
Mervan Celik skriver på för Gais tillsammans med Jonas Östergaard från klubbens sportråd. Bild: Nicklas Elmrin

Gais bekräftar – Mervan Celik återvänder

Han lämnade för drygt åtta år sedan, men nu är han tillbaka. Mervan Celik har skrivit på för Gais. Det bekräftar klubben på sin hemsida.
– Det känns jättekul, det ska bli härligt att få springa ut i grönsvart igen, säger Celik till hemsidan.

ANNONS
|

Under måndagen kunde GP berätta att Mervan Celik skulle göra comeback i Gais. Klubben han lämnade som publikfavorit 2012.

LÄS MER:Uppgifter till GP: Mervan Celik återvänder till Gais

Nu går också Gais ut och bekräftar GP:s avslöjande. Klubben skriver på sin hemsida att man knutit till sig Mervan Celik för den kommande säsongen.

– Äntligen fick vi vår Mr X! Vi har fört diskussioner med Mervan under de senaste två månaderna, och nu är det klart, säger Jonas Östergaard i Gais sportråd till klubbens hemsida.

Mervan Celik gjorde 14 mål på 27 allsvenska matcher för Gais år 2011 och har sedan dess representerat Glasgow Rangers, Pescara, Genclerbirligi, Akhisar Belediyespor, BK Häcken och nu senast den turkiska klubben Fatih Karagümrük.

ANNONS

– Det känns jättekul, det ska bli härligt att få springa ut i grönsvart igen! Jag har fått mycket mer rutin. Jag har spelat utomlands och lärt mig en hel del. Man blir äldre och utvecklas både mentalt och fysiskt med fotbollsspelandet, säger Mervan Celik.

Jonas Östergaard i Gais sportråd igen:

– Vi är jätteglada att han är tillbaka i Gais, och vi tror att han kommer tillföra väldigt mycket i det offensiva spelet. Jag vill rentav påstå att det är en drömvärvning.

ANNONS