Göteborg FC nära värvning från Manchester United

Göteborg FC ser ut att få förstärkning. Enligt uppgifter till GP är Lotta Ökvist, 23, bara detaljer ifrån att skriva på för klubben.

ANNONS
|

Det var Sportbladet som var först med att rapportera om att Lotta Ökvist är på väg till GFC. Något som också bekräftas av GP:s uppgifter. Redan på torsdag ska hon finnas med när Mats Gren och Jörgen Ericson kickar igång säsongen 2021 på Valhalla IP.

Med två dagar kvar av 2020 lades Göteborg FC:s elitsatsning ned, på nyårsafton vände historien och jakten på en samarbetsklubb intensifierades. Något besked har ännu inte lämnats om vidare utveckling, men årets första värvning är alltså nära.

Lotta Ökvist lämnade i augusti 2019 Hammarby och Elitettan för ett kontrakt på två plus ett år med den engelska storklubben.

ANNONS

Där har hon haft svårt att få speltid. Totalt har det bara blivit en handfull matcher i Super League.

Efter Natalia Kuikkas flytt till Portland och Emma Berglunds flytt till Rosengård är det troligt att Lotta Ökvist blir lagets förstaval som vänster mittback alternativt vänsterback.

GP söker Göteborg FC:s sportchef Lasse Svensson för en kommentar.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS