Johan Svahn och Daniel Bennassar Nilsson.
Johan Svahn och Daniel Bennassar Nilsson. Bild: Bildbyrån

Fyra spelare lämnar Gais

Fyra spelare lämnar Gais inför säsongen. Ajdin Zeljkovic, Emin Grozdanic, Johan Svahn och Daniel Bennassar Nilsson kommer inte representera klubben 2019, det skriver klubben på sin hemsida.

ANNONS
|

Som GP tidigare skrivit kommer inte Ajdin Zeljkovic och Emin Grozdanic spela för Gais 2019. Något som klubben bekräftar under onsdagen.

Dessutom lämnar Johan Svahn och Daniel Bennassar Nilsson.

"Gais har erbjudit avtal till Ajdin Zeljkovic och Emin Grozdanic men båda har valt att söka efter nya utmaningar under den kommande säsongen. Det har också funnits en diskussion kring en fortsättning för Johan Svahn men den har mynnat ut i att också han kommer att lämna klubben. Även Daniel Bennassar Nilsson kommer att representera en ny klubb under 2019", skriver klubben på sin hemsida.

ANNONS

LÄS MER:Marko Johansson klar för Gais: "Bidrar till vår defensiv"

Tidigare under onsdagen bekräftade klubben att målvakten Marko Johansson lånas in från Malmö FF. Och än kan det hända mer i spelartruppen.

"Det pågår fortsatt ett arbete med att sätta de sista namnen i truppen", skriver klubben.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS