Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Bild: JOSE BRETON

Fotbollsstjärnan har gift sig – med sina barns kusin

Brasilianske fotbollsstjärnan Hulk har hittat kärleken. Det anmärkningsvärda? Att det är sina barns kusin han har gift sig med.

Det var runt decennieskiftet som Hulk slog sig fram och blev ett stort namn för den breda massan i fotbollsvärlden.

Den hårdskjutande ytteranfallaren som fick fart på karriären i japanska ligan fortsatte sedan vidare till Porto, där han snabbt blev hyllad. Framgångarna i den portugisiska storklubben gjorde att han fick dra på sig den brasilianska landslagströjan och sedan värvades av den ryska storklubben Zenit.

Efter flera år i Ryssland valde han att flytta vidare till den kinesiska ligan och där har 34-åringen sakta men säkert försvunnit från rampljuset.

Men om rubrikerna för det han utför på plan inte längre är lika stora lyckas han nu skapa uppmärksamhet för det som sker vid sidan av plan i stället.

Hulk har nämligen gift sig. Det anmärkningsvärda? Att han har ingått äktenskap med sina barns kusin, Camilla Angelo.

Angelo är systerdotter till Hulks ex-fru Iran.

– Vad Hulk har gjort beklagar jag djupt. Han respekterar inte smärtan hos den som alltid ägnade kärlek, tillgivenhet, respekt och hänsyn till honom – liksom hans barn, sade Hulks exfru till den brasilianska nyhetssajten UOL efter att Angelos och Hulks relation blivit känd.

I februari skrev brasiliansk press att paret hade gift sig, efter att ha varit tillsammans i fem månader. Enligt den brasilianska sajten Metropoles gifte de sig på alla hjärtans dag under en semester i USA, och på Hulks Instagram visar paret nu upp bilder där de bär sina vigselringar.

View this post on Instagram

🙏🏽❤️⭐️💍

A post shared by Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba) on

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.