Fortsatta protester inför uppskjutna stormötet

Manchester United-supportrar har återigen samlats utanför den engelska fotbollsklubbens hemmaarena inför toppmatchen mot Liverpool för att protestera mot den amerikanska ägarfamiljen Glazer.

ANNONS
|

Premier League-matchen mellan Manchester United och Liverpool skulle ha spelats den 2 maj, men sköts upp efter protester och en supporterstormning av Old Trafford.

LÄS MER:Poliser skadades i protesterna i Manchester

Rapporter i brittiska medier gör gällande att Uniteds trupp åkte till arenan sex timmar innan dagens match för att undvika supporterprotesterna.

Enligt The Athletic blockerades Liverpools spelarbuss på väg till arenan och dessutom ska bussens däck ha punkteras men spelarna kom fram till arenan en dryg timme innan matchstart.

Klubben har ökat säkerhetsåtgärderna inför matchen för att hålla protesterande supportrar borta från arenans ingångar.

Matchen hade avspark som planerat 21.15.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS