Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/5

Forsberg slår tillbaka: "Förstår inte oron"

Emil Forsberg har efter förra årets succésäsong ständigt kopplats ihop med rykten till större klubbar. Men nu kommer succésvensken med lugnande besked till Red Bull Leipzig-fansen. – Jag förstår inte oron, säger Forsberg till Kicker.

Emil Forsberg fick förra säsongen sitt stora genombrott på den internationella fotbollsscenen. Tillsammans med sitt Red Bull Leipzig tog nykomlingarna Bundesliga med storm och slutade på en andraplats i Tysklands högstaliga. Emil Forsberg bidrog starkt till lagets starka säsong med åtta mål och 22 assist. Därför är det inte konstigt att Forsberg har ryktats bort till större klubbar. 

Senast i veckan kom ett nytt rykte om att Manchester Uniteds tränare skulle vara intresserad av att värva över svensken. 

– Jag vill ha en mittfältare och en anfallare som utgår från kanten, sa José Mourinho till BBC.

"För mig är allt som det ska"

Nu tonar Forsberg ner ryktena i en lång intervju med tyska tidningen Kicker.

– För mig är allt som det ska. Jag är mycket motiverad, fokuserad och jag vill göra en ännu bättre säsong med RB än vad jag har gjort tidigare, säger han.

Tidningen frågade om övergångsryktena har skadat hans relation med klubben.

– Nej, varför skulle de ha gjort det? Vad har jag sagt som är negativt om Leipzig? Ingenting. Jag har bara sagt positiva saker om Leipzig. Jag förstår inte oron, säger Forsberg.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.