Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Fick underkänt – hyllar sig själv: "Bästa landskamp"

John Guidetti hade ingen vidare fredagskväll mot Luxemburg. Anfallaren fick en etta i betyg men verkar själv väldigt nöjd med insatsen. – Jag tycker det är min bästa landskamp, säger han till Aftonbladet.

Anfallaren fick chansen på nytt av Janne Andersson bredvid Marcus Berg. Men John Guidetti stod för en blek insats och fick en etta i betyg av GP och flera andra medier. Guidetti spelade sig knappast kvar i startelvan och byttes ut med dryga 20 minuter kvar till förmån för Ola Toivonen.
Men trots det låga betyget så verkar John Guidetti väldigt nöjd.
– Lite tråkigt att man inte själv fick en chans att smälla dit den, jag fick agera framspelare de flesta gångerna. Jag är otroligt nöjd med min insats, jag tycker att det är min bästa landskamp. Jag tycker hela laget gör det bra, det är otroligt skönt med tre poäng, säger Guidetti till Aftonbladet.
– Jag kan bara göra det bra vid de bollarna jag får, och vid de bollarna jag får gör jag det bra. Jag kan inte göra mer. Min passningsprocent är hög, jag suger in bollarna, jag vinner mycket i luften. Jag är nöjd med mig själv.