Fick rött kort – blev kär i domaren

Det finns olika sätt att bli kär på. För det nederländska fotbollsparet Jeff Hardeveld och Shona Shukrula började allt med ett rött kort.

ANNONS
|

Kärlekens och fotbollens vägar äro outgrundliga. Fråga bara Jeff Hardeveld och Shona Shukrula. Hardeveld, till vardags fotbollsspelare i FC Emmen i den nederländska andradivisionen, och Shona Shukrula, proffsdomare i samma land, fann varandra efter att Hardeveld fått syna det röda kortet i en match där Shukrula var fjärdedomare.

Det var i mötet mellan Emmen och FC Eindhoven som Hardeveld visades ut i slutet av matchen.

På vägen till omklädningsrummet stötte en förbannad Hardeveld på fjärdedomaren Shukrula – och tycke uppstod. Det rapporterar nederländska Telegraaf.

I början på året annonserade paret att de var tillsammans på sina respektive Instagram-sidor till bilder där de kysser varandra på Roms gator.

ANNONS

Shona Shukrula, 30, är en lovande domare som 2019 blev första kvinna att döma en match i den högsta amatörserien i Nederländerna. Hon har bland annat dömt höstens VM-kvalmatch mellan Sverige och Slovakien.

Jeff Hardeveld, 26, har tidigare representerat Heracles, Feyenoord och Utrecht.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS