Förre Gais-försvararen klar för ny klubb

Innan jul lämnade han Gais. Nu har Alexander Leksell gjort klart med en ny klubb.

ANNONS
|

Efter en tung säsong, präglad av rehabilitering efter en korsbandsskada och sporadiskt med speltid stod det i början av december klart att Alexander Leksells utgående kontrakt med Gais inte skulle förlängas.

– Vi skiljs åt nu utan några ”hard feelings” och får han bara spela regelbundet så är jag övertygad om att han kan starta om karriären och snart vara tillbaka på elitnivå igen, sa Gais tränare Bosko Orovic till klubbens hemsida i samband med att Leksell fick lämna.

Nu, ett par veckor senare, har försvararen som även har historik i IFK Göteborg gjort klart med en ny klubb.

ANNONS

21-åringen har signerat ett tvåårskontrakt med division 1-klubben FC Trollhättan.

– Glädjande att Alexander väljer att komma till oss. Jag har sett honom i både träning och de matcher han spelat för Gais under hösten och det är en mycket bra försvarsspelare vi får in. Det är dessutom en väldigt bra kille och jag är övertygad om att han kommer bidra både på och utanför planen i FCT kommande två åren, säger Trollhättans tränare William Lundin till klubbens hemsida.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS