Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Förre Blåvitt-spelaren nobbar Öis

Han har varit jagad av Öis. Men i går valde förre Blåvitt-spelaren Karl Bohm att skriva på nytt kontrakt med Utsiktens BK. – Öis var med i bilden, men Utsikten känns mer rätt för mig, säger han till GP.

Karl Bohm gjorde en stark säsong i Utsiktens BK och prickade på 13 matcher från start och ett inhopp in fem baljor från sin mittfältsposition. 21-åringens fina prestationerna har väckt intresse från klubbar högre upp i seriesystemet och länge uppgavs Öis ligga bäst till när det gällde att landa en värvning av en Blåvitt-fostrade talangen. 

Men nu står det klart att Bohm väljer bort sällskapet och att han i stället fortsätter att hålla till i division 1. Under onsdagskvällen skrev yttern nämligen på ett nytt kontrakt med sin nuvarande klubb.

– Det känns jättebra, säger han till GP. 

Han bekräftar att Öis länge var med i bilden - men till slut föll valet på att förlänga med "Kiken". 

– Det är klart att det lockar med superettan och att spela på Gamla Ullevi, men det kändes inte helt hundra procent med Öis. 

Han fortsätter: 

– Jag har Bosko Orovic förtroende och tryggheten är viktig för mig. Jag är 21 år, jag känner inte att jag behöver stressa för att komma till superettan. Utsiktens satsning nu känns spännande och förhoppningsvis kan jag snart komma upp till superettan den vägen. 

Det nya avtalet med Utsikten är skrivet på ett år.